Afdelingsmøder giver faglig udvikling og socialt samvær


Deprecated: Funktionen wp_make_content_images_responsive har været forældet siden version 5.5.0! Brug wp_filter_content_tags() i stedet. in /var/www/jciesbjerg.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

En af grundstene i JCI er de jævnlige afdelingsmøder. Hyppigheden af disse afdelingsmøder varierer fra lokalafdeling til lokalafdeling. I JCI Esbjerg afholder vi afdelingsmøder den anden tirsdag i måneden (fra januar til juni samt august til november).

Vi starter typisk aftenen med at hilse på hinanden og introducere eventuelle nye medlemmer. Herefter spiser vi aftensmad sammen, hvor der også er lejlighed til at pleje sit netværk i afdelingen. Herefter er der forskellige aktiviteter på programmet, det kan fx være foredrag, virksomhedsbesøg eller diskussioner af aktuelle emner. Et afdelingsmøde starter oftest kl. 17.45.

Det er på afdelingsmøderne vi løbende giver vores medlemmer mulighed for faglig udvikling og socialt samvær. Dette sker i form af aktiviteter, kurser, foredrag og virksomhedsbesøg.

Virksomhedsbesøg

En af måderne at afholde et afdelingsmøde på, er at tage på virksomhedsbesøg.
Et sådan arrangement starter som regel med en kort introduktion af virksomheden, fx. af direktøren, med efterfølgende rundvisning. Efter rundturen fortælles der så mere dybdegående om virksomhedens historie, visioner og erfaringer.

ANSØG OM MEDLEMSSKAB

Navn:

E-mail:

Fødselsdato:
Du vil blive kontaktet for et første møde. De fleste starter som gæst til et af vores afdelingsmøder. Her møder du medlemmerne og får et indblik i hvad JCI Esbjerg kan tilbyde dig.